Den Danske Metode er Fup og Svindel

Den Danske Metode er Fup og Svindel

På nettet spredes nu en fuphjemmeside kaldet “Den Danske Metode”, der lover dig hundrede tusindevis af kroner uden at gøre noget. 

Hjemmesiden ligger på domænet danishmethod.com hvor du præsenteres for en alenlang video, hvor danskere fortæller om deres erfaringer. Med den såkaldte danske metode skulle du, uden at røre en finger, blot kunne oprette en konto og så se millionerne trille ind på kontoen. Du skal bare indbetale et mindre beløb og så kan du bare se pengene komme ind på kontoen.

danishmethod

Dette er det rene fup og du skal ikke oprette nogen konto. De er kun ude på at franarre dine penge og de personer der fremstår i videoen er skuespillere. Igennem hele videoen gentager de ordene “hundrede tusindevis”, blot for at få dig til at oprette en konto.

I videoen ser vi flere skuespillere fortælle om deres erfaringer med den danske metode og hvordan de så efterfølgende blev rige. Angivelig skulle det være en dansker der hedder Søren Jensen, som har fundet metoden hvor man kan blive rig uden at røre en finger og nu vil han gerne hjælpe dig. Han har ikke nogen uddannelse, men alligevel har hun fundet den metode ingen andre har fundet.

På hjemmesiden står der at den danske metode er:

“100% GRATIS software, som vil handle på markederne for binære optioner med bare et klik! Det er helt automatisk og skaber vindende handler for dig!”.

Helt gratis er det d0g ikke fordi der står også at

“For at sige det kort, er der ingen grænse for hvor meget, du kan tjene. For at sige det mere teknisk, kommer det an på, hvor mange penge du sætter ind på din konto. De fleste af vores medlemmer sætter omkring 3000 kr ind på deres konto og tjener ca. 8000-10.000 kr om dagen. Dem, der sætter over 10.000 kr eller mere ind på deres konto, tjener over 25.000 per dag!”. 

Så de opfordrer dig altså til at sætte 3000 kroner ind på din konto. Hvis du gør det, ser du dem ikke igen.

Hjemmesiden er simpelthen fyldt med stavefejl og oversættelsesfejl. Det er skuespillere på videoerne og der findes slet ikke nogen Søren Jensen i virkeligheden.

Du kan se hele videoen her, som nogle har lagt på Youtube:

Du kan også se nedenstående video hvor P3 ringer til kundeservice og snakker med dem:

Hvem ejer hjemmesiden?

De har valgt et .COM domæne, fordi hvis de valgte et .DK domæne var det mere synligt hvem der ejer hjemmesiden og det ville blive lukket for svindel på hjemmesiden.

Normalt kan man med et WHOIS opslag, dvs. opslag i en database, se hvem der ejer domænet. Men for hjemmesiden danishmethod.com er disse informationer skjult. Det er de via den såkaldte WHOISGUARD ordning, hvor en webudbyder beskytter informationerne.

En ting er sikker: Det er i hvert fald ikke ham Søren Jensen der ejer hjemmesiden (eller Lars Jensen som han nogle gange også kalder sig). Billedet af ham har de købt hos Shutterstock.com.

Findes dette kun i Danmark?

Denne type hjemmeside findes ikke kun i Danmark, men også i en anden række lande. F.eks. findes der en svensk udgave på swedishmethod.com.

svenskametoden

Her hedder han så bare Jakob Stenson og metoden hedder “Den Svenska Metoden”.

Tilsvarende findes en irsk udgave kaldet “The Irish method” på irishmethod.com, hvor han hedder Jason Flanagan:

irishmethod

Eller hvad siger du til den finske metode på finnishmethod.com hvor han hedder Giovanni Berti:

finnishmethod

Eller den italianske metode på italianmethod.com hvor han hedder Giovanni Berti:

italianmethod

Denne type svindel kaldes for Binary Option Scam og går ud på at påstå at de kan forudse kursudviklinger og tjene en masse penge for dig. Den går under mange navne, herunder:

 • Den Danske Metode
 • Den Svenska Metoden
 • The Irish Method
 • The Dutch Method
 • Den finske metode
 • Den italianske metode
 • The Singapore Method
 • The Profitmaker Method
 • The Saffa
 • Canuck
 • Native Trader
 • The Brit Method
 • The Aussie Method
 • The Golden Goose Method

Metoden går ud på at få folk til at tilmelde sig adgang til et gratis program, som så alligevel ikke er gratis. Så det kan kun slås helt fast: OPRET IKKE EN KONTO

Hvis du ser flere af denne type sider er du velkommen til at beskrive dem i kommentarerne.

Forbrugerblog

77 thoughts on “Den Danske Metode er Fup og Svindel

 1. Hvad sker der hvis man opretter sig? Downloades der så en virus eller skal man først bagefter udlevere ens betalingsoplysninger?

  1. Ham trolden i starten af videoen hedder Jacques Darville. Jeg har prøvet at skrive til ham på facebook men han ser bare beskeden.

 2. Jeg har altså tjent over 250.000.- på 3 måneder, så det passer skam ! Det er ikke svindel

  1. Hej martin

   Kan du fortælle hvad den trading maskine hedder som de bruger ??
   Og kan du bevise du har tjent de penge ??

   steen

  2. Det må da være noget Skattefar skal kigge på. Hvad med at tage det med på selvangivelsen.

 3. Den popper altid op når jeg ser Porno…! det er da pisse træls… Man skruer ned for lyden også pludselig råber han “PRØV LIGE AT SE HVAD DER ER SKET”. NEJ FORSATAN JEG SKAL IKKE SE NOGET LIGE NU!

  Desuden hvis man laver en google image search på den flotte fyr på billedet, så er det bare et stock image af en “Handsom Man”

  1. SAMME HER!! Sidder og gokker af og pludselig kommer hans ansigt frem på skærmen, total boner-killer!

 4. Jeg har også set en side der heder 24option. Martin du fortæller du har tjent 250.000 kr på 3 mdr. Hvis du i virkeligheden har det ville det jo være fint at få et helt igennem bevis for det er sket. Så vi eliminere akt denne tvivl, om det der lyder for godt til at være sandt..

  Keven

 5. “Skuespillerne” hedder som nævn Jacques Darville og hundehvalpen hedder Thim Daniel Hansen

  1. Du troede måske på det i et halvt sekund??

   Tillad mig at gøre brug af min ytringsfrihed.

   Det er så åbenlys svindel, at enhver der kan tro på det, i bare et split sekund, skulle have SÅDAN EN på hovedet, en decideret “dumme-knyt-næve” lige i synet, så de måske vågner lidt op..

   Fatter ikke der overhovedet er blevet lavet en artikel om det her..
   Enhver der er så dum og uintelligent at de kan falde for noget som det her, skal fandeme have lov til at hoppe i med hovedet først..

   Det gør mig fucking rasende og vide, at der findes folk der kan falde for noget som det her, som alligevel får lov til at gå frit omkring..

   1. Måske lidt hårdt sagt!
    Det kan siges pænere…

    Når man skal sætte min. 250 € ind, for at oprette en konto, er det jo ikke gratisb
    Det er i øvrigt, spøjst nok, €,og ikke kr.

    Man skal også taste cvc nr. for at oprette kontoen, hvilket er din sikkerhed for at andre ikke kan hæve penge fra din konto.
    Med din hemmelige kode, kan de til hver en tid, hæve penge, uden dit sammenstykke.!!

 6. Ville ønske at der var nogen der kunne lave et fedt dance-remix med den scam – Man er jo begyndt at få mareridt om den om natten. 😀

 7. Hvad med om ham Jacques darville tog sin ganebøjle ud når han snakkede og klippede sine øjenbryn som ligner et Dali maleri Mouuaaa ??

 8. jeg fandt klippet artiklen på facebook og var så hamrende uintelligent, at jeg åbnede for artiklen får at læse om det, fordi at jeg i et kort øjeblik tænkte “mmm måske” men jeg er også bare en arbejdsløs der desperat prøver at få en indtægt og det ser ikke rigtig ud som om at der er nogen der vil ansætte mig. men det er jo nok fordi at jeg er så dum i knolden at jeg var lige ved at hoppe på lettjente penge 🙂

 9. Siden er fyldt med stavefejl. Jov.. Men det er denne annonce jo også såååå hvor vil du/i lige hen med det? Siden skal men så ikke lige oprette en profil på. først og fremmest ligger der et par ubehaglig virus på siden eks. kaybord spy, som er et lille program, der gør at alt hvad du fortager dig på dit tastetur, bliver der taget en kopi af. div. logger du ind på eks. din facebook, så bliver alle dine oplysninger ( login navn + kode ) gemt i programmet, og sendt vider til ukendte personer, som så kan følge med i alt hvad du fortager dig på facebook.
  Men. I kan næppe klage over stavefejl, når i nu ikke selv kan præster beder….
  eks. hvor du præsenteres hvor du præsenteres for en .. åhh.???? hvor har du lige lært at stave/skrive?

  1. Siden skal men så ikke lige oprette en profil på. *man
   først og fremmest ligger der et par ubehaglig virus… *Stort bogstav efter punktum. *Virus i flertal hedder vira.
   eks. kaybord spy, som er et lille program… *Keyboard
   div. logger du ind på eks. din facebook… *Sætningen giver ingen mening! *Stort bogstav efter punktum.
   gemt i programmet, og sendt vider til ukendte personer… *Videre.
   når i nu ikke selv kan præster beder…. *Præstere *bedre

   Håber du er en troll, for du staver som et 2. klasse barn!

 10. Okay. Scary shit! De sidste par dage, har jeg mailet en del uopfordrede ansøgninger ud til primært kommunale arbejdsgivere. Flere af dem har været så venlige, trods min (spam) at maile tilbage og sige tak for ansøgning. Her i blandt en “HR manager” med et jobtilbud og et link til Den Danske Metode. Er det tilfældigt eller totalt scary, at den dukker op i mængden?
  Min BS detektor gik heldigvis hurtigt i gang…men endnu engang, scary shit!

 11. Den stensikre metode til at tjene penge på er: Find (eller opfind) et behov hvor der ikke er et produkt.

  Længere er den ikke!

  1. Har du registreret dit cvc nummer sammen med dit kortnummer? JA!
   Det er der en stor sandsynlighed for.

 12. Jeg oprettede en bruger og de ringede til mig men da jeg sagde jeg ikke havde penge på min kort da jeg lige havde hævede dem så sagde han bare ” vi sletter din konto farvel”

  ????

 13. Tænker bare;”Hvorfor ligner dem der er med i videoklippet på den danske metode, dem fra Mænd og høns filmen????De er jo helt skæve i kraniet, og næsen ligner noget der har ramt jorden meget hårdt???????

 14. Jeg fik også en besked ang at tjene penge hjemmefra, hvilket lød godt.
  Så jeg var nysgerrig, og begyndte at oprette en konto, hvilket der står er gratis.
  Men jeg skulle sætte min. 250 € ind, euro ikke kroner, og ikke kun indtaste mit kortnummer og udløbsdato ind. Men også mit cvc, som er et såkaldt hemmeligt nummer, og min sikkerhed for der ikke bliver trukket penge fra min konto, uden mit sammenstykke, så synes jeg det lød skummelt!
  Så jeg stoppede og googlede dem, og fandt denne hjemmeside.
  Så jeg fik ikke oprettet en konto.
  Men jeg er alligevel lige blevet ringet op af dem, en der dårligt nok kunne engelsk.
  Jeg sagde jeg har undersøgt metoden, og fundet ud af det er fup og svindel, og kun går ud på at få penge fra folk, der er naive nok til at tro på det er så nemt at tjene så mange penge på at gøre ingenting.
  Og så lagde jeg på,
  Hun ringede endda 2 gange, da jeg lagde på første gang, fra 2 forskellige numre.
  De er begge nu sortlistet på min tlf.

  Jeg vil gerne ADVARE KRAFTIGT MOD AT HOPPE PÅ!…
  ISÆR mod at skrive sit cvc nummer, sammen med sit kortnummer.!
  Det er en meget dårlig idé!.
  Man kan miste alt hvad man har.

  1. Jeg har til dels lokket mig ind på denne hjemme side og nu bliver jeg kimet ned af alle mulige.Jeg var så dum at jeg nåede at indtaste mit kort.nr Skal jeg skynde mig at spærre mit kort?

 15. Jeg fik email, og blivet ringet op fra London & Australien flere gange om dagen og og fik mail’s og de står jo også fra mail’s de firma som I nævnte. De ville ha at jeg skal betale 250 $, fra min konto. Men jeg har ikke gøre det endnu. Hjælp hvad skal jeg?

 16. Så vidt som jeg forstår, går den oprindelige ide^ ud på at tage bestik af markedet i Asien. Derefter sælge og købe når børserne i England og USA åbner.

  Jeg har arbejdet i Singapore i en årrække. En af vore kontakter skrev til os, at man kan tjene penge via de mere ærlige af disse web-side. Det kræver dog en del arbejde, og udbyttet er ret lavt. Da han trak sig ud, havde han tjent Singapore dollar 500 på et halvt år. Hans konklusion var hold dig væk og f. eks. saml flasker i stedet

 17. Det er ikke okay at lave den slags der sidder mange der er despereate efter penge det har ikke noget med dumhed at gøre at man så tænker desperate udveje. Men lad nu være med at sammeline stavefejl med svindel eller dumhed der sidder folk der er ordblinde og derfor staver som røv og nøgler der i blandt mig selv. Men i dette tilfælde er det nok et oversætter program. Jeg var også ved at hoppe på den. Er skide træt af at være på overføreses indkomst har søgt ca. 400 job fra August til nu og må sælge hus forbi for at få mad på bordet. Så er man i stand til at prøve alt. havde ikke de 2000 til at starter på og det er så meget godt , men hold kæft de sender mail hele tiden.

 18. Jeg modtager konstant disse mails både fra Den danske metode samt alle mulige andre meget lurvede sites og mit spørgsmål går ud på…Kan man stoppe det og hvis og såfald hvordan?? Er hamrende træt af det…God dag til jer alle sammen:-)

  1. Det er næsten umuligt at få disse mails stoppet når de først har fået fingre i din email da de hele tiden skifter mail adresse som de sender fra

 19. Lige når du starter videoen viser den unge knægt sin konto og fortæller hvad der er på den eller er det nu osse hans konto? Der står jo welcome haward Hope osv man må virkelig føle sig dum hvis man er hoppet i med begge ben

 20. Hmm har modtaget en mail hvor Den Danske Metode udbetaler 5000kr i provision, nej har ikke klikket på accept

 21. Har også lige oprettet mig men uden at indsætte penge på kontoen. Vidste godt det var svindel. For det lød for godt til at være sandt. Ganske rigtig ringede de og en mand præsenterede signor at hedde David Bernhard og sagde han ringede fra London. Da jeg sagde at jeg først skulle drøfte det med min far sagde han, kan du ikke ringe til din far nu eller skal jeg ringe til dig imorgen samme tid når du har talt med din far.. han sendte mig en mail jeg skulle bekræfte. Det har jeg så undladt at gøre.

 22. Nej har ikke accepteret, bliver spammet dagligt, og man kan ikke engang kontakte dem, findes der en måde at stoppe dem på?

 23. Jeg har været så dum at indtaste mit kort.nr. Skal jeg skynde mig og og spærre kortet? Ps. har godt ikke trykket godkend,men er alligevel usikker. Hvad gør jeg?

 24. Min bank spærrede mit Visa kort for nogle måneder siden, de mente der var en trækning der ikke var normal for min konto, så jeg fik et nyt kort .Det kunde være ønskelig om bankerne var mere vågne, når svindel opdages og når forbrugerrådet advare, og finanstilsynet også bliver opmærksom så er spørgsmålet Hvorfor, der ikke reageres hurtig og konsekvens fra banker og andre myndigheder, der har vores mail adresser eller E post det burde være en selvfølge, med den udbredelse af vores elektroniske samfund, de snork sover tilsyneladende lige så meget som skat

  1. Eller også skulle man tænke sig om, inden man hopper i med begge ben på sådan et billigt fupnummer. Selvfølgelig skal skat og politiet gribe ind, men bankerne har intet at gøre med at du tror man kan tjene millioner uden at lave en skid. Vær dog bare glad for at de har refunderet de penge som er svindlet fra dig, de “dumme” banker!

 25. Jeg vil gerne kaste lidt mere lys over disse BinaryOptions sider. Inden da vil jeg gerne understrege at jeg IKKE er tilknyttet Den Danske Metode eller andre tilsvarende sider. Jeg vil også gerne understrege at jeg ALDRIG vil anbefale nogen at deltage i disse metoder. Lad være med at lave en konto !

  Jeg vil dog gerne korrigere og udbygge en række påstande, som kommentatorer som fremsættes her på siden, således at metoden kan fravælges på et korrekt grundlag.

  Min egen baggrund ligger i en research foretaget til en bog vedrørende BinaryOptions, under hvilken kategori Den Danske Metode falder. Jeg har en god del erfaring med investeringer, også investering inden for Optioner. Jeg søger altid efter GODE investering og udstiller MEGET GERNE dårlige.

  BinaryOptions vil påstå at de tilhører Derivatives market, på lige fod med almindelig options handel. Jeg vil påstå at dette er en meget store tilsnigelse, da man ikke kan handle BinaryOptions. Almindelig optioner kan købes og sælges løbende. BinaryOption kan kun købes og derefter afventer man udfaldet. Mere om dette senere.

  Softwaren ER gratis. Du betaler ikke for deres software, MEN og der er et stort men. Du kan ikke downloade og installere denne software. Den er en net applikation. Derfor skal du have en konto, hvorpå den kører.

  Indbetaling på kontoen er et MUST for at kunne investere. Her mener jeg at deres markesføring er noget tvivlsom. Deres video lyder som om alt kommer af intet, hvilket ikke er tilfældet. Som med alle investering eller lotterier, så skal der penge på bordet for at kunne deltage.

  BinaryOptioner gå i sig selv ud på at gætte hvad der sker med til aktiv (aktier, råvarer, valuta, osv) inden for en given periode. Der er kun 2 udfald, enten havde man ret eller også to man fejl. Heraf Binary FALSE or TRUE.

  Det er muligt at køb en BinaryOption på at prisen vil gå op eller ned i forhold til hvor værdien er lige her og nu. Det BinaryOptions market vil ALDRIG påvirke værdien på aktivet. Faktisk kender aktiebørsen, valutabørsen eller råvarerbørsen intet til din handel, og vil derfor ikke blive påvirket af antal eller størrelser af BinaryOptions handler. Det er derfor de påstår at være et Derivative, en afledt handel.

  En option skal have 3 ting, for at være en rigtig option. De 3 ting er: Løbetid, en pris og Strike price (mål pris). BinaryOption har det samme.

  Løbetid:
  1-, 2-, 5-, 10-, 15-, 30- og 60-minuter
  24 timer, osv
  Pris: Beløb for hvilket der bliver køb BinaryOption for
  Strikke price: Enhver værdi højere end den nyværende pris

  F.eks: 10 dollar BinaryOption løbende 60 sekunder med et mål at £/$ ender højere end nuværende værdi af 1,29. Herefter sætter man sig så til at vente 60 sekunder.

  Hvis £/$ går til 1,30 eller højere, så udbetales typisk 70 – 85 %, i vores eksempel ca. 18 dollar. Forbliver £/$ på 1,29 eller lavere, så taber man de 10 dollars

  I mit hoved, så er dette et LOTTERI. Jeg kan ikke vælge at hoppe ud af en BinaryOption ved at tage en tab eller gevinst ved salg. Det er ALTID alt eller intet.

  Ved almindelig options handel, så er dette kontrolleret og styret på en børse, under kontrol af finansielle myndigheder. Jeg har endnu ikke fundet en BinaryOptions børs, og slet ikke en under kontrol af finansielle myndigheder.

  Ved almindelig options handel, så styres options handlerne af værdierne på hoved børserne. I vores eksempel valutabørsen. Almindelig option vil tage den til enhver tid gældende valuta værdi, som grundlag for handler på options børsen. Dette er et vel etablerede system og som er under myndigheders kontrol.

  Under BinaryOption BURDE det være tilsvarende, men jeg kan ikke finde nogen form for kontrol af de forskellig BinaryOptions firmaer, der sikre at dette er tilfældet. Flere af firmaerne bag BinaryOptions siderne, kan være under kontrol. Men samtidig finder jeg intet bevis for at værdierne af hoved aktiverne er under kontrol. Vær venlig at tage dette med det forbehold at jeg IKKE har undersøgt alle eller bare ikke har fundet bevis. Både når jeg har handlet manuelt eller via software, så har jeg konstant den følelse af den overliggende værdi blive manipuleret. Enten bevist eller mere sandsynligt ved at have en forsinkelse på hvornår værdien opdateres.

  Softwaren udråbes typisk til at kunne forudsige den rigtige retning i et højt % af antal handler.

  Jeg har haft konti hvor der har været overskud, men disse har altid været ved manual handel. Dog har jeg altid haft udfordringer med at få pengene udbetalt. Det tager TID og energi, selv om det aldrig burde være sådan.

  Med software har jeg altid TABT pengene

  Sidst men ikke mindste, så er den næsten UMULIGT at slippe for alle deres forpestende opringninger, hvor de prøver at sælge deres investingsservices. De ringer lige fra US, UK, Schweitz, Malta, Hong Kong, osv.

 26. Jeg bliver i øjeblikket tæppebombet med mails fra Den danske metode. Jeg er fuldstændig klar over, at det er snyd og bedrag, så jeg har i et stykke tid bare slettet dem, men det er som om der kommer flere og flere og fra alle mulige forskellige afsendere. Er der virkelig ikke noget jeg kan gøre for at stoppe dem?

  1. Jeg har samme problem… mails fra dem tiltager i styrke og antal…. jeg har været tvunget til at oprette mig en ny mail da jeg er ved at føle det som chikane….

 27. Idag modtog jeg et tilbud fra Den Danske Metode, så den er åbenbart ikke død. Underligt at det ikke stoppes når det er så åbenlys svindel. Politiet må jo have begrænsede muligheder, hvilket er meget betænkeligt.

 28. har fået 3 mails fra dem ,
  de påstå at jeg har fra meldt automatiske betalinger og at jeg har 11453 kr på min konto tilgode, de vil gerne at jeg kigger ind for at se hvordan jeg kan få penge udbetalt.Selvfølgelig vil jeg ikke gøre det i det jeg har aldrig haft noget med dem at gøre , derfor har jeg ikke noget penge der ind. de præsenterer sig på forskellig navn, mail adresser, og emne på mails, så som jobansøgninger eller penge tilgode. ren fup.

 29. Jeg er som så mange andre blevet nærmest spammet med utallige mails fra dem… hver dag… jeg afmelder og afmelder men intet sker tværtimod næsten. Jeg har sidste weekend fået ikke mindre end 14 mails fra dem…. kan man gøre noget for at stoppe disse mails…. udover at jeg selvfølgelig ikke tror en fis på hvad de skriver er jeg alligevel ualmindelig træt af disse mails… så hvis nogle har et fif for at få mailen slettet hos dem hører jeg gerne fra dig …

  1. Jeg tror desværre det bedste råd er at oprette en ny mail adresse 🙂 Hvis du klikker afmeld hos nogen som dem, fortæller du dem at din e-mail adresse eksisterer og det kan få dem til at sende endnu flere mails, fordi de ved det virker. Derfor er det bedst at ignorere dem og blokere mails derfra, hvis det er muligt. Er det ikke muligt er løsningen kun at oprette en ny e-mail adresse.

 30. hej med er alle.
  jeg er desværre også hoppet i gyngen på det her og der er blevet trukket 3000 kr fra min conto. Det jeg ikke kan forstå at når der kortet er lukket at de ikke stopper. Jeg bliver ringet op 17 gange på en formiddag. Men jeg har ikke svaret, for sidst var de fra Bangkok. I dag var så Bulgarien. Jeg er meget ked at der er nogle der er så gemene at de gør sådan noget her.

 31. Jeg har prøvet “the danish metode”. Først ville de have mig til at overføre USD 250 til dem i depositum (min konto), da jeg havde gjort dette ville de have adgang til min bankkonto ( det var nødvendigt for at udbetale penge) :). Da jeg nægtede dette blev han meget sur og sagde at så skulle jeg selv overføre penge (mindst USD 2500) det ville jeg ikke og gik derefter ind på withdraw og trak mine penge ud igen, der gik 10 dage og jeg havde mine penge. Så svindel fra ende til anden

 32. Hvis ikke vi daytradere vidste bedre kunne det også være vi var hoppet på den, men LAD VÆRD. Der findes ingen smarte løsninger. Se en af vores bedste daytradere inden for forex og aktier Hans Henrik Nielsen. Han ved hvad han snakker om. Og hop heller ikke på bitcoin bølgen. Det er ren lotteri hvis ikke du har stor erfaring med daytrading og kan give dig selv en chance for at sætte din risk/reward.

 33. jeg meldte mig ind i den danske, metode, men nu skylder jeg 1,2,3,4,5,6,7,8 mil til skattefar

Skriv et svar

%d bloggers like this: