Den Danske Metode spammer folk med mails

Den Danske Metode vil tilsyneladende ikke stoppe med at spamme folk, for at narre penge fra dem. På det seneste beretter massevis af danskere om at de modtager mange mails dagligt fra dem.

Vi har tidligere skrevet om Den Danske Metode, der efterhånden er kendt af alle danskere. I Starten dukkede de op som popup vinduer rundt omkring, men nu er de for alvor begyndt at markedsføre sig selv med massevis af spammails. Selvfølgelig ikke mails du selv har valgt at modtage.

På forums rundt omkring skriver danskere at de dagligt modtager 20-30 mails fra Den Danske Metode og at de ikke kan slippe for dem. Et eksempel på en af de mails der kommer ser således ud:

Bemærk at mailen her indeholder et eksternt billede. Mange mailprogrammer indlæser ikke disse som standard, og det er en god ide, da det kan være et sikkerhedsproblem at gøre det. Du bør ikke indlæse billederne i disse mails, men hvis du gør vil du typisk slet ikke se noget billede komme frem. Mailen indeholder nemlig en usynlig billedfil, der ikke har noget andet formål end at informere bagmændende bag Den Danske Metode om at du har åbnet deres mail. Hvis de ser det bliver du først tæppebombet med mails.

Du bør heller ikke klikke på linket nede i bunden, hvor du tilsyneladende kan afmelde dig deres mails. Det er snyd som også bare skal registrere at du klikker på links i deres mails.

Det er svært at slippe for disse mails. Du er nok nødt til enten at skifte mailadresse eller blokere for mails fra Den Danske Metode. Du skal for alt i verden ikke kommunikere med dem, og da slet ikke oprette en konto eller overføre penge til dem.

Hvordan har de lavet “Den Danske Metode”?

Hvem der står bag Den Danske Metode er der ingen der ved. Men det er et fupnummer der er omfattende og findes i mange forskellige lande, herunder Sverige, Storbritannien, Østrig og mange flere lande.

Ham Søren Jensen der skiltes med på Den Danske Metodes hjemmeside er ikke ægte. Selve billedet er et såkaldt Stockfoto, altså et billede af en person som bagmændende billigt kan købe.

Videoerne der anvendes på hjemmesiden, kan jo godt virke ægte. Det ved bagmændende også godt, men det koster altså ikke bagmændende mange kroner at købe sådan en video fra freelancere på for eksempel Fiverr.

Kan de ikke stoppes?

Det er svært at stoppe bagmændende bag Den Danske Metode. Både fordi de sandsynligvis intet har med Danmark at gøre, og fordi det er svært at spore hvem der står bag.

Selv hvis politiet kunne finde ud af hvem der står bag, er det også svært at sigte dem for noget. Folk har jo frivilligt oprettet en konto og indbetalt penge. Du kan så sige at de er blevet narret til at indbetale penge til Den Danske Metode, men det er svært vinde en sag på.

Det bedste råd mod Den Danske Metode er altså at holde dig fra dem, og ikke gøre nogen af følgende ting:

 • Opret ikke en konto hos Den Danske Metode
 • Indbetal aldrig penge til Den Danske Metode
 • Besvar aldrig en e-mail fra dem
 • Forsøg ikke at afmelde en mail fra dem
 • Indlæs ikke eksterne billeder fra deres mails

Hvis du har tabt penge på Den Danske Metode er der desværre nok ikke så meget at gøre. Men vær gerne med til at advare andre, ved at fortælle din historie i en kommentar her nedenunder.

2 kommentarer til “Den Danske Metode spammer folk med mails”

 1. Øøøff hvor irriterende at jeg kom til at taste mit kontonr. og så læste jeg lige denne side efter et minut

 2. Hi

  Vil bare oplyse at de også er i gang med at hacke sig ind via skype med links til deres lort. Har lige fået et link fra en ven, som ikke direkte selv har sendt det.

  Pas på derude, og generelt tror på at der ikke findes noget gratis, når det gælder penge.

Skriv en kommentar